Toastmasters Meeting No 24

Fear of Public Speaking

 

Dupa cum ne-am obisnuit, Marti, 20 Decembrie 2011, va avea loc a 24-a intalnire saptamanala a clubului Toastmasters Iasi. Vom lua parte la 3 discursuri pregatite de acasa. Madalina Martinas va fi pregatit discursul nr2 “Organize Your Speech”, Stefan Vranescu va fi la al 3-lea, “Get to the Point” si Bogdan Lefter va sparge gheata la Toastmasters cu primul sau discurs.

 

 

 

Programul intalnirii:

Toastmasters Meeting no 24

Vino si Tu

Vino la intalnirea Toastmasters pentru a-ti dezvolta abilitatile de comunicare, leadership si vorbit in public intr-un mediu organizat si prietenos!

Vei putea vedea pe viu cum se desfasoara o intalnire Toastmasters, ii vei putea cunoaste pe membrii Toastmasters Iasi si chiar vei putea participa activ la una din sectiunile intalnirii.

Toastmasters Iasi ofera un mediu de invatare in care membrii se ajuta reciproc si isi ofera unul altuia feedback pentru a-si putea dezvolta abilitatile de comunicare si conducere, care pe termen lung au ca rezultat incredere in sine si dezvoltare personala continua.

Tocmai de aceea, te astept marti la ora 20:00, in Corpul B al FEAA, etajul II, sala B518 ca sa te dezvolti alaturi de noi.

In caz ca nu gasesti sala sau ai nevoie de ajutor suna la 0749383826 (Bogdan) sau 0755331106 (Alex)!

About Alex Dorobantu

Leave a Reply