Toastmasters Meeting no 20

Dupa cum ne-am obisnuit, Marti, 22 noiembrie 2011, va avea loc a 20-a intalnire saptamanala a clubului Toastmasters Iasi.

2 speakeri au pregatit discursuri: Alexandru Dorobantu este la Misiunea 6 – Vocal Variety impreuna cu Laurentiu Cosmici – Misiunea 6.

Programul intalnirii:
Toastmasters Meeting no 20

Vino si Tu

Vino la intalnirea Toastmasters pentru a-ti dezvolta abilitatile de comunicare, leadership si vorbit in public intr-un mediu organizat si prietenos!

Vei putea vedea pe viu cum se desfasoara o intalnire Toastmasters, ii vei putea cunoaste pe membrii Toastmasters Iasi si chiar vei putea participa activ la una din sectiunile intalnirii.

Toastmasters Iasi ofera un mediu de invatare in care membrii se ajuta reciproc si isi ofera unul altuia feedback pentru a-si putea dezvolta abilitatile de comunicare si conducere, care pe termen lung au ca rezultat incredere in sine si dezvoltare personala continua.

Tocmai de aceea, te astept marti la ora 20:00, in Corpul B al FEAA, etajul II, sala B518 ca sa te dezvolti alaturi de noi.

In caz ca nu gasesti sala sau ai nevoie de ajutor suna la 0749383826 (Bogdan) sau 0755331106 (Alex)!

About Bogdan Dumitrescu

Bogdan Dumitrescu Membru Fondator Toastmasters Iași Președinte Toastmasters Iași Project Manager la Toastmasters Trainings Motto: Succesul e inevitabil

Leave a Reply