Toastmasters Meeting no 19

Dupa cum ne-am obisnuit, Marti, 15 noiembrie 2011, va avea loc a 19-a intalnire saptamanala a clubului Toastmasters Iasi.

Vom avea 3 speakeri: Vlad Manea va sustine primul discurs – The Ice Breaker, Bogdan Dumitrescu este la Misiunea 4 – How to Say it, la fel ca si Octavian Istrate care va prezenta Misiunea 4 – How to Say It.

Programul intalnirii:

Toastmasters Meeting no 19

Vino si Tu!

Vino la intalnirea Toastmasters pentru a-ti dezvolta abilitatile de comunicare, leadership si vorbit in public intr-un mediu organizat si prietenos!

Vei putea vedea pe viu cum se desfasoara o intalnire Toastmasters, ii vei putea cunoaste pe membrii Toastmasters Iasi si chiar vei putea participa activ la una din sectiunile intalnirii.

Toastmasters Iasi ofera un mediu de invatare in care membrii se ajuta reciproc si isi ofera unul altuia feedback pentru a-si putea dezvolta abilitatile de comunicare si conducere, care pe termen lung au ca rezultat incredere in sine si dezvoltare personala continua.

Tocmai de aceea, te astept marti la ora 20:00, in Corpul B al FEAA, etajul II, sala B518 ca sa te dezvolti alaturi de noi.

In caz ca nu gasesti sala sau ai nevoie de ajutor suna la 0749383826 (Bogdan) sau 0755331106 (Alex)!

About Bogdan Dumitrescu

Bogdan Dumitrescu Membru Fondator Toastmasters Iași Președinte Toastmasters Iași Project Manager la Toastmasters Trainings Motto: Succesul e inevitabil

Leave a Reply