Graffiti Cars & Creativity: distractie in echipa Toastmasters Iasi!

 

Echipa Toastmasters Iasi este talentata nu doar la public speaking&leadership. Ne pricepem si la vopsit!                               Trabantul sa traiasca!  Iata ce-au putut face/ Ale noastre maini dibace!

 

All Team Girls and Pitzi Pitzi Trabant Mister

 

Trabantul sau… Trabantica?! 

 

Cand noua presedinta a clubului Toastmasters Iasi, Gabriela Zboiu, a venit cu ideea schimbarii de look a doua masini vechi de toata frumusetea si cu materia prima (cele doua  Trabant-uri) ,  noi, membrii organizatiei, am spus ”Da” distractiei de week-end! S-a nascut Graffiti Cars & Creativity, un nou eveniment distractiv din seria Toastmasters Having Fun! Ideea a fost simpla: un concurs intre echipa fetelor si echipa baietilor, vopseluri si pensule, haine ”de lucru” si multa voie buna! Miza: de aceasta data, nu s-a ales discursul cel mai bun, ci… masina cea mai frumoasa!!

Cine a castigat?! Voi ce spuneti, chiar puteam alege intre frumoasa Trabantica Pitzi si temerarul Trabant Che Guevara?  Noi nu am putut! Ambele echipe au castigat! Au existat evaluari constructive, am avut chiar si un timer si… am trecut cu succes cu totii de o noua lectie! De aceasta data,  nu de o lectie din manual, ci de o lectie de distractie in echipa!

 

 

 

About Alina Alexandroaie

President Toastmasters Iasi

Leave a Reply