Toastmasters Iasi partener la Online Career Day 2013

 

Pe 28 mai 2013, începând cu ora 17:00, are loc la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi cea de-a șaptea                    ediție a Online Career Day, un eveniment special cu tema Dezvoltare Personală pentru Carie,                              unde organizatia de public speaking&leadership Toastmasters Iasi este partener.

 

Peste 500 de participanti 

Evenimentul este una dintre oportunitățile rare pentru Iași, prin care toți pasionații de dezvoltarea carierei și dezvoltare personală se pot întâlni și afla informații de primă mână chiar de la sursă – profesioniștii în domeniile carieră, dezvoltare personală și online.

 

”Datorita succesului înregistrat de ediția de anul trecut, acum organizăm o ediție specială la care sunt așteptați peste 500 de participanți. Și anul acesta vom insista foarte mult pe partea de dezvoltare personală deoarece înainte de a ne dori să avem o carieră de succes e nevoie să fim pregătiți pentru asta și să știm cum putem atrage succesul în viața noastră. Garantez că și anul acesta toți participanții vor avea parte de revelații personale care le vor influența de acum încolo drumul în cariera” declară Cristi Lucan, producătorul Online Career Day.

 

Presedintele Toastmasters Iasi, Gabriela Zboiu, speaker la eveniment

Șase profesioniști ne vor împărtăși martea viitoare din experiența și pasiunea lor pentru dezvoltare personală și carieră, despre ce contează cu adevărat când vine vorba de succes. Ne vor vorbi despre realizări și posibilități pe o piață afectată de criză și ne vor ajuta să ne găsim mai repede drumul sau direcția în carieră. Foarte important: ne vom întâlni cu oameni care lucrează de ani de zile în domeniu și ne vor vorbi din experiența lor autentică, exact așa cum se întâmplă în viața reală – nu din cărți.

 

Alma Andrei ne va împărtăși secretele unui consilier în carieră. Crina Penteleychuk ne arată de ce motivația face diferența în ochii unui angajator și cum să avem atitudinea cea mai potrivităȘtefan Andrei ne împărtășește ce a simțit când și-a început cariera pe cont propriu, care sunt provocările și cum putem reuși în carieră prezentându-ne propria sa rețetă de succes.

 

Bogdan Pantoc ne va arăta cum putem să câștigăm mai bine lucrând pe cont propriu decât în orice multinațională și când este momentul să fim pe cont propriu, iar Cristi Lucan, producatorul evenimentului, ne împărtășește din propria poveste despre victimizare, despre cum statul, criza sau iubita/soția sunt de vină pentru tot ce ni se întâmplă și care este întrebarea magică pentru a ieși din acest cerc și a reuși din nou.

 

Cel mai asteptat discurs din cadrul Online Career Day, de catre membrii Toastmasters Iasi, si nu numai, va fi cu siguranta cel al noului presedinte al clubului nostru, Gabriela Zboiu. Cu o experienta de 10 ani in antreprenoriat si in business coaching, Gabriela  ne va provoca să descoperim ce ne motivează cu adevărat în viață și care este concret rolul banilor și al influenței în carieră.

 

Cum ne inscriem la Online Career Day?

Organizatorii au pregătit și peste 100 de premii pentru participanți, pe langa garantia că vom pleca de la eveniment privind altfel tot ce înseamnă modelele de reușită. Participarea la Online Career Day este gratuită și se face exclusiv pe bază de înscriere pe site-ul evenimentului http://www.careerday.ro.

 sigla_online_career_day2013

Ne vedem pe 28 mai la Online Career Day 2013!

Echipa Toastmasters Iasi

 

About Alina Alexandroaie

President Toastmasters Iasi

Leave a Reply