Toastmasters Development no 1: Train the Trainers 0

Toastmasters Iasi are ca scop dezvoltarea fiecarui membru.

Tocmai de aceea, in colaborare cu organizatia AIESEC Iasi, s-a tinut, pentru toti membrii, sambata si duminica (10 si 11 decembrie), un training intitulat Train the Trainers Zero. (un training special conceput pentru cei care vor sa tina trainiguri).

Ca sectiuni si teme prezentate:
-Trainer/Formator
-Child/Adult Learning
-Presentation Skills and Methods of Delivery
-Needs Assessment
-Documentation
-Feedback
-Follow-up

Multumim AIESEC Iasi si echipei de traineri (Costina Iurascu, Ioana Calin,  Diana Hurduc, Alexandru Marciuc, Madalina Ungureanu) care au creat o atmosfera placuta si ne-au oferit toate informatiile pentru a putea tine un training de succes.

Unii membri si-au exprimat si parerea despre training:

  • super tare la training :X (Alex Dorobantu)
  • A fost super mai ales ca am putut simti pe pielea noastra cum e sa fii trainer. Multe informatii utile pentru orice domeniu. A fost minunat. (Laurentiu Cosmici)
  • Un training de exceptie. A fost tare ca am si practicat tot ce am invatat. (Bogdan Dumitrescu)
  • In opinia mea, trainerii din AIESEC au facut treaba foarte buna cu Toastmasters Iasi. La inceput, Axel ne-a povestit cate-n luna si-n stele din experienta lui de trainer si ne-a aratat cum sa (nu) iti pierzi cumpatul cu underfuckers, cum sa (nu) ii dai afara si cum sa (nu) iti pastrezi respectul de trainer in fata publicului. Ioana ne-a structurat informatia bine bine, ca pentru noi astia mai dezordonati. La final, Costina ne-a ajutat sa tinem primul nostru training, mai mult sau mai putin improvizat sau indescifrabil de tehnic. Anyone can say anything about any topic, dar despre acest week-end, va rog, numai de bine! (Vlad Manea)
  • supa supeeeeeeeeeeeeeeer (Mihai Drobota)

About Bogdan Dumitrescu

Bogdan Dumitrescu Membru Fondator Toastmasters Iași Președinte Toastmasters Iași Project Manager la Toastmasters Trainings Motto: Succesul e inevitabil

Leave a Reply