Marți, 29 mai, începând cu 19:30, ne-am adunat cu mic cu mare să descoperim și să exersăm tainele vorbirii în public: unii sosiți pentru prima dată, alții sosiți cu întârziere și foarte mulți dependenți de Toastmasters (altfel nu se putea!).

În secțiunea discursurilor pregătite de acasă am aflat de la Gabi cum a învățat să conducă și câte procedee sunt de făcut atunci când se parchează mașina. A fost întradevăr o lecție de body language! Ioana a avut de pregătit lecția numărul 1: The Ice Breaker și ne-a mărturisit, foarte entuziasmată, că se trezește în fiecare dimineață la 5am.

Georgian, ne-a vorbit despre trei convingeri care ne limitează succesul: nu merit, nu pot și nu există. Noi am fost acolo și știm!!!

Oficial, i-am urat bun venit Cristinei în rândul membrilor Toastmasters. În curând, alte două persoane (surpriză!!!) se vor alătura nouă.

Invitatul nostru special, Alina Cojocaru, ne-a dezvăluit o altă perspectivă asupra a ceea ce semnifică tonalitatea vocii. Așadar, aceasta este de fapt acea zonă de confort și calm în voce, prin care poți vorbi relaxat și poți transmite eficient un mesaj. Așa cum anunțasem într-o postare anterioară, s-a vorbit și despre dicție și despre ce exerciții poți face ca să îți cizelezi dicția. Cei care au fost prezenți la întâlnire au aflat foarte multe. Din ceea ce ne-a relatat Alina, îți spun doar atât: ține pixul între dinți și citește literatură clasică.

Următoarea noastră întâlnire este marți, 5 iunie, la orele 19:30, în sala B518, et.2, corpul B al UAIC (adică FEAA). Dacă ești și tu un entuziast al public speaking-ului și al leadershipului, te așteptăm cu drag!

Button Text

About Madalina Martinas

Leave a Reply