Iașul, campion national la public speaking

By April 22 , 2016Articole, Stiri

Ieşeanca Roxana Trincă a câştigat Concursul Naţional de Discursuri pregătite în limba română.
Evenimentul a avut loc sâmbătă, 16 aprilie 2016, în cadrul Conferinţei Naţionale de Public Speaking şi Leadership, organizată de Toastmasters România în Bucureşti.

Conferinţa de la Bucureşti a inclus patru concursuri: discursuri pregătite şi evaluări în Limba Română şi Limba Engleză, la care au participat cei mai buni speakeri din cele 20 cluburi Toastmasters din România. Iaşul a fost reprezentat de 4 concurenţi: George Lazăr, Roxana Trincă, Rareş Străjeru şi Mircea Serediuc (Tzury).

“Sunt foarte fericită să aduc la Iaşi medalia de aur! Sunt mândră că fac parte din această organizație şi că reprezint Toastmasters Iași, un club cu potenţial nemărginit, care-și susţine membrii şi ajută la dezvoltarea unor personalităţi remarcabile. Multumesc colegilor care au fost alături de mine în această experienţă!” a mărturisit Roxana Trincă, campioana naţională.

“Toastmasters Iaşi a devenit unul din cele mai puternice cluburi de Public Speaking din ţară, lucru confirmat şi de rezultatele obținute la concursuri. În curând Iaşul va obţine statutul de President Distinguished Club, cea mai înaltă distincţie pe care un club Toastmasters o poate primi.
Consider că reţeta succesului are două ingrediente principale: susţinerea constantă de discursuri în cadrul clubului şi feedback-ul continuu, lucuri care te ajută să devii un bun vorbitor în public”, a declarat preşedintele organizaţiei, Emilian Pădurariu.

Toastmasters International este cea mai puternică organizație de Public Speaking&Leadership la nivel mondial. Cu o vechime de peste 90 de ani, Toastmasters este prezent în peste 130 de țări. Mai mult de 300.000 de membri își dezvoltă permanent abilitățile de vorbit în public și de Leadership în cele peste 15000 de cluburi din toată lumea.

About Emilian Padurariu

One Comment

Leave a Reply