Cuvintele, aliati sau inamici?

Care este de fapt puterea cuvintelor asupra noastra?

Daca sunteti curiosi, puteti intreba membrii Toastmasters Iasi care pe 9 iunie vor participa la workshop-ul „Adevarata putere a cuvintelor” avand-o ca invitat special pe Prof. Univ. Dr. Paula Drosescu, ACC Coach ICF, Master Trainer NLP, Formare in Analiza Tranzactionala, Coaching Life Key Institute.

La acest workshop membrii Toastmasters vor descoperi care sunt cele mai potrivite cuvinte pentru a motiva atat pe cei din jur, cat si pe ei insisi si care sunt cuvintele care ne blocheaza si nu ne lasa sa ajungem acolo unde ne dorim.

Workshop-ul „Adevarata putere a cuvintelor” face parte din seria evenimentelor gratuite Toastmasters Development dedicate in exclusivitate membrilor Toastmasters, unde invatam, ne antrenam si aflam lucruri utile de la invitatii nostri speciali.Acest workshop continua seria evenimentelor Toastmasters Development, la intalnirile anterioare s-au studiat materiale video despre Body Language- Allan Pease.Invitata speciala a evenimentului este Paula Drosescu.

Mai multe informatii despre experienta si formarile doamnei Paula Drosescu gasiti aici:

 http://www.medicinasportiva.ro/dr.drosescu/despre_noi.html

 Toastmasters Iasi este atelierul de lucru de tipul “invata cum se face”, in care oamenii isi perfectioneaza continuu abilitatile de vorbit in public si de leadership prin rolurile din timpul sedintelor si prin discursurile pregatite.Te asteptam la intalnirile noastre din fiecare marti, de la ora 20:00 in Corpul B al FEAA, etajul II, sala B518.

About Madalina Martinas

Leave a Reply