Misiune

Misiunea clubului Toastmasters Iasi este de a oferi oportunitatea dezvoltarii abilitatilor de leadership si vorbit in public, intr-un mediu pozitiv si deschis oricarei persoane care are ca scop dezvoltarea personala.

Prin membrii sai, Toastmasters Iasi ajuta barbatii si femeile sa invete si sa practice arta vorbitului in public, a ascultarii si a gandirii – abilitati vitale in dezvoltarea corecta a unei personalitati de succes.

Viziune

Toastmasters Iasi indruma oamenii sa-si atinga potentialul maxim si sa-si realizeze visurile.

Prin activitatea clubului nostru, oamenii isi dezvolta capacitatea de comunicare si leadership, astfel gasind curajul de a face schimbari pozitive in viata lor.

Valori

Toastmasters Iasi apreciaza integritatea, dedicarea catre excelenta si respectul celorlalti.

Acestea sunt valori demne de o organizatie mareata si credem ca trebuie sa le incorporam in fiecare decizie pe care o luam.

Folosindu-ne de aceste valori, evaluam si oferim feedback-uri constructive, construim strategiile  si viziunea noastra de viitor.

Valorile noastre

Toastmasters este de departe, unul din cele mai bune lucruri care mi s-a intamplat in aceasta viata. Am invatat sa-mi structurez ideile intr-un discurs, am invatat cum sa am curaj sa vorbesc in public si am descoperit cea mai extraordinara echipa de oameni talentati si motivati, oameni care vad posibilitati acolo unde altii vad obstacole.

Gabi Zboiu

Mie îmi place să vorbesc mult și pentru că nu vreau să mă plictisesc pe mine însumi, am zis să vorbesc în public. Mă bucur că am găsit această familie Toastmasters Iași pentru că am dat de niște oameni formidabili de la care învăț foarte multe lucruri.

Emilian Padurariu

Dincolo de a faptul ca fiecare sedinta Toastmasters Iasi imi potoleste setea de a cunoaste, de a-mi dezvolta abilitatile de speaker si de lider, calitatea de membru mi-a adus si alt fel de satisfactii. Am cunoscut niste oameni grozavi, alaturi de care imi face placere sa fiu.

Alina Alexandroaie

Lider Mondial

Toastmasters International este Lider Mondial in dezvoltarea abilitatilor de Comunicare si Leadership.

Atelier de Lucru

Se invata ghidandu-ne dupa cele 10 lectii din Manualul Competent Comunicator, primul nivel de invatare.

Membri de Calitate

Fiecare dintre noi gaseste curajul de a-si depasi limitele, de a creste si de a face lucruri cu impact.

Feedback Pozitiv

Membrii isi evalueaza între ei discursurile si indeplinirea rolurilor folosind feedback-ul pozitiv si obiectiv.