Toastmasters International este Lider Mondial in dezvoltarea abilitatilor de Comunicare, Public Speaking si Leadership.

Doresti sa iti imbunatatesti abilitatile de leadership si vorbit in public? Sa-ti dezvolti cariera? Ti-ar placea un anturaj de calitate?

Din 1924 peste 4 milioane de membri au beneficiat de avantajele clubului.

In prezent:

280000
Membri
13500
Cluburi
118
Tari

Ce este Toastmasters Iasi?

Un club Toastmasters cum este Toastmasters Iasi este un atelier de lucru de tipul “learning by doing”, în care membrii îsi perfectioneaza abilitatile de vorbit in public într-o atmosfera deschisa si de sustinere.

Membrii se ajuta reciproc si isi ofera unul altuia feedback.

Astfel isi dezvolta abilitatile de comunicare si leadership, iar rezultatul este cresterea increderii in sine si dezvoltarea personala.

Cine te invata?

Nu exista profesori la un Club Toastmasters! Abilitatile de Public Speaking se invata ghidandu-ne dupa cele 10 lectii din Manualul Competent Comunicator, primul nivel de invatare din programul Toastmasters International.

Fiecare lectie pune accent pe un anumit aspect cum ar fi:

  • structurarea discursului
  • cuvinte cu impact
  • body language
  • inflexiunile vocii
  • cum sa convingi publicul

Cum se face evaluarea?

Membrii îsi evalueaza între ei discursurile si indeplinirea rolurilor. Feedback-ul este esential in procesul de evaluare si reprezinta elementul cheie pentru a avea succes.

Abilitatile de Leadership se dezvolta prin asumarea diferitelor roluri din cadrul intalnirilor cum ar fi:

  • Toastmaster-facilitatorul intalnirii
  • General Evaluator
  • Evaluator

We don’t lecture members about leadership skills.
We give them reponsabilities and mentoring to help.

Misiune, Viziune, Valori

Misiunea Clubului Toastmasters Iasi: dezvoltarea abilitatilor de Public Speaking si Leadership intr-un mediu suportiv si organizat.

In Toastmasters inveti si practici tehnici de Public Speaking, metode de ascultare activa si eficienta si reguli esentiale pentru folosirea analizei si a gandirii critice.

Prin activitatea clubului nostru, membrii isi dezvolta capacitatea de comunicare si abilitatile de leadership. Fiecare dintre noi gaseste curajul de a-si depasi limitele, de a creste, de a face lucruri cu impact in viata personala si in comunitate.

In Toastmasters esti cu un pas mai aproape de visul tau.