Întrebări frecvente

Unde și când ne găsiți? 

Ne vedem în fiecare Marți, începând cu ora 19:00, în sala B. P. Hașdeu din cadrul Bibliotecii Central Universitare “Mihai Eminescu”. 

Există limită de vârstă?

Pentru a participa la întâlnirile Toastmasters vârsta minimă este de 18 ani. 

Cum devin membru?

După o discuție cu Vice-președintele Membri, tot ce mai ai de făcut este să ne povestești în 2-3 minute de ce vrei să fii parte din clubul nostru, să câștigi voturile membrilor și să achiți taxa. Nimic complicat.

Este un program educațional gratuit sau sunt implicate costuri?

Intrarea la întâlnirile noastre este gratuită. Poți veni să asiști la ședințe, să pui întrebări, iar dacă ești mai curajos poți vorbi în față la rubrica de subiecte improvizate. Dacă te hotărăști să devii membru, există o taxă ce se achită la un interval de 6 luni, din care se asigură materialele educaționale și chiria locației. 

Ce se întâmplă după ce devin membru?

Odată devenit membru, împreună cu Vice-președintele Educație, îți vei alege un mentor dintre membrii clubului, care te va ghida de-a lungul parcursului tău și împreună cu care îți vei pregăti discursurile.  Apoi, nimic nu te mai poate opri să devii un vorbitor din ce în ce mai priceput. 

Ce fac după ce depășesc primele frici și primele etape?

Știm că exersând vei reuși să-ți stăpânești emoțiile, să-ți controlezi fricile și să impresionezi prin discursuri de impact, iar ca provocările să nu se oprească, poți participa la concursuri locale, naționale și internaționale, unde ai ocazia să-ți testezi abilitățile și să înveți de la vorbitori din alte cluburi. 

Ce activități organizăm?

Pe lângă ședințele săptămânale, poți lua parte la activități de team-building, participa la concursuri, traininguri, evenimente care implică vorbitul  în public și, bineînțeles, ne întâlnim în fiecare marți după ședință la suc/bere/limonadă/cafea.