Gânduri de speaker la Iashington – Alina Cojocaru

By September 18 , 2012Stiri

La o săptămână după eveniment, Alina ne povestește despre experiența ei de speaker la Iashington 2012:

Am făcut parte din noua aventură AIESEC – Conferinţa Internaţională pentru tineri Iashington 2012, o experiență minunată.

Să mă număr printre speakeri internaționali ca Garret Gravesen ori Kevin Scott (co-founder ADDO institute) este o trăire unică și mi-a plăcut că am putut fi prezentă acolo ca membru Toastmasters.

Astfel, cu emoții am vorbit despre o teamă pe care o exprimentam și pe care, în ciuda experienței, o am de fiecare dată: de a vorbi în public. Le-am povestit cum prima mea întâlnire cu publicul a fost acum 9 ani pe o scenă mare cu peste 7000 de oameni în față. Am recunoscut în schimb, că cea mai mare provocare o reprezintă un grup de 20 de persoane sau, și mai dificil, grupul acela format din mine și cineva important.

A fost o sesiune interactivă de o oră și jumătate, timp în care am putut vorbi cu cei prezenți despre temerile lor și modalități de a le depăși. Am cunoscut oameni inteligenți, dornici să cunoască și să descopere alternative.

Cu asta am început și am încheiat însă, fiind o sesiune dinamică și publicul foarte deschis, am abordat frica sub mai multe aspecte. Mi-a plăcut foarte mult răspunsul celor prezenți, dorința lor de a participa și faptul că am avut un dialog foarte bun cu ei.

Am avut emoții foarte mari însă le-am depășit, am cunoscut speakeri internaționali și per total, mă bucur că am fost acolo. 

În echipa  Toastmasters Iași activează membri care ne reprezintă cu drag la evenimentele la care participă în calitate de speakeri și nu numai. Noi îi mulțumim Alinei Cojocaru pentru susținerea la Iashington 2012!

Mult succes și inspirație în proiectele viitoare, Alina!

About Madalina Martinas

Leave a Reply